もうすぐ旅立ち・・・

店の入口軒先のツバメの巣がなぜか落下

朝5時から救出作業 三羽は何とか無事 一羽は動かず、そんなことがあって1週間 

朝 数羽のツバメが鳴きながら飛び交う いったい何ごと、何かあったの?心配してると長い旅に向かっての家族と供にの飛行訓練と分かり一安心

数日でお別れだね 無事に育ち 旅立ちが出来ますように 願うばかりです。

おぎのやの店主

神村 治男(じんむら はるお)

蕎麦打ち名人高橋邦弘氏に教えをいただき、平成18年  故郷の木祖村でおぎのやを開店。

生家の築130年以上の古民家をできるだけ手をいれずに、店舗とし、趣のある店内としてあります。

About This Establishment

Oginoya was founded by Chef Jinmura Haruo in 2006 after working under master soba chef Takahashi Kunihiro. Chef Jinmura is passionate about his work in the kitchen and is welcoming to his customers on the floor. Oginoya’s building itself is traditional style Japanese architecture and dates back over 140 years. It features tall ceilings, a cozy and comfortable atmosphere and gives the feeling of Edo Japan.

木曽 おぎのや

■住所

長野県木曽郡木祖村藪原1123


大きな地図で見る

 

■営業時間

11:00~15:00

 

■定休日

火曜日、水曜日

ご予約/お問合せ

■電話

0264-36-2012

 

受付時間

10:00~15:00