新蕎麦

現在地元木祖村産北海道産のブレンドでご提供してまして、今月中旬には茨城八ヶ岳とブレンドが増えます。

新蕎麦が美味しい季節。ざるそば食べて温かい蕎麦でしめる、喉ごしを楽しみ、温か蕎麦で身体もぽっかぽっか、

雪が降っても国道の除雪は完璧、スノータイヤを付けてれば安心、ノーマルはチェーンを持って  お出かけ下さい。

美味しい美味しい新蕎麦が 待ってます。

おぎのやの店主

神村 治男(じんむら はるお)

蕎麦打ち名人高橋邦弘氏に教えをいただき、平成18年  故郷の木祖村でおぎのやを開店。

生家の築130年以上の古民家をできるだけ手をいれずに、店舗とし、趣のある店内としてあります。


About This Establishment

Oginoya was founded by Chef Jinmura Haruo in 2006 after working under master soba chef Takahashi Kunihiro. Chef Jinmura is passionate about his work in the kitchen and is welcoming to his customers on the floor. Oginoya’s building itself is traditional style Japanese architecture and dates back over 130 years. It features tall ceilings, a cozy and comfortable atmosphere and gives the feeling of Edo Japan.

木曽 おぎのや

■住所

長野県木曽郡木祖村藪原1123


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■営業時間

11:00~15:00

 

■定休日

水曜日・木曜日

ご予約/お問合せ

■電話

0264-36-2012

 

受付時間

10:00~15:00